Min första motivationskälla!

2014-04-23 @ 19:19:00
Den här killen har vart en utav de största motivationskällorna för mig när jag började träna och även nu. Hans namn är Martin Ek, han är 23 år gammal och är en bra utbildad och licensierad personlig tränare. Nu när jag säger ordet "licensierad" så tänker ni väl att han är väl som vilken PT som helst. Men icke, han är en utav dom få som jag fick förtroende för. Jag ser en hel del "PT's" där ute som köpt sina licenser snarare, och leker runt med sina klienter som om dom vore marionettdockor. Martin däremot var något annat och det kände jag från början då jag läste hans blogg och följde hans cirka 3 månaders förberedelse för Lucipokalen 2012. Där han ställde upp i Bodybuilding -70kg och slutade på en 3:e plats och enligt mig så är det riktigt, riktigt bra jobbat för att vara den första tävlingen han ställde upp i. Kommer man till final på Luciapokalen så har man klarat sig riktigt bra för att nuförtiden så är grabbarna och tjejerna som tävlar på Lucia, riktigt duktiga på det dom gör! Det är atleter som tävlat många gånger förut som ställer upp på scen och där kom Martin och slog igenom.
 
Jag tänkte hela tiden att det här kan ju inte bli något annat än bra när jag såg hans formbilder. Hans form var helt otrolig, det var inte många fettprocent på den kroppen innan scenen. Jag kommer ihåg att varje inlägg han skrev på sin dåvarande blogg var alltid inspirerande och motiverande för mig.
 
Varför jag hade och har Martin som förebild är för att han gjorde den resan som jag försöker göra. För 4 år sedan när Martin var 18 år så vägde han ungefär 65kg och på 4 år av hårt slit på gymmet så vägde han till sist cirka 80kg innan han startade sin väg och sin diet mot Luciapokalen. Jag valde också Martin som PT för att som sagt, så fick jag ett bra förtroende för honom, han verkade vara en riktigt bra person och även för att han har gjort den resan jag vill göra och försöker mig på.
 
När jag fyllde år senast så fick jag ett litet PT-paket av mina föräldrar, hos honom då det ingick ett konsultationsmöte, träningsupplägg + 2 PT pass. Dessa 2 pass var helt sinnessjuka, kommer ihåg att efter det andra passet så kunde jag knappt hålla i mobilen när jag skulle ringa för att mina biceps var helt slut.
 
Martin som person är en riktigt skön kille. Pratglad och alltid på bra humör, om inte annat så får han en själv på bra humör också. Oavsett om du haft en dålig dag!
 
Martins egna hemsida: www.fysikföralla.se
Martins Instagram: maartiineek
 
Bilden till vänster är tagen när Martin var 18 år och vägde runt 65kg. Bilden till höger är tagen förra sommaren då han vägde runt 80kg.
 

En liten provsmakning kanske?

2014-04-18 @ 13:41:00
Om en vecka, på fredag den 25:e april så kommer det att bjudas på lite provsmaker från Mutant och Gaspari Nutrition. Mellan klockan 13-18 kommer "Greven" ifrån Team Gymkostbutiken att finnas i butiken. Han kommer att tävla på Alströmertrofén i sommar och han ställer upp i Men's Physique. In och hälsa på han, resten av folket i butiken och nyp åt er lite provsmaker av produkterna som finns. Själv kommer jag att springa förbi där någon gång under dagen och byta lite ord med människor och även smutta lite på allt de goda.
 
Jag kan också meddela att Gymkostbutiken kommer att ta in produkter från dessa märken under våren 2014:
Mutant.
BSN.
Gaspari Nutrition.
Muscle Pharm.
Optimum Nutrition.
Pharma Freak.
Quest Nutrition.
Scivation.
 
Hoppas vi ses den 25:e april i butiken på Stora gatan 23!
 
 

Generation Iron

2014-04-05 @ 20:43:00
Uppföljaren av Pumping Iron från -77 är snart här med den nya generationens brutala jättar! Redan den 16:e april kan ni förbeställa den hos Gymkostbutiken.se. Denna dvd är ju bara ett måste att ha för alla byggare där ute och även alla andra så gå in på hemsidan och förboka. Det kommer endast att finnas ett begränsat antal så se till att rycka åt dig ett eget exemplar innan det tar slut!
 
Tryck på länken nedan för att komma till butikerna som går att förboka från:
http://www.generationiron.se/butik.html
 
Tryck på länken nedan att komma till sidan där du kan förboka dvd:n hos Gymkostbutiken.se:
http://www.gymkostbutiken.se/ovrigt/generation-iron
 
 
 
 

I'm back!

2014-04-01 @ 19:28:36
Hade lite på känn i måndags förra veckan att det var något på gång. Men jag tränade på som vanligt och det gick bra, dock när jag kom hem så började jag känna mig febrig och sen kom det en förkylning som en ren jävla käftsmäll. Vaknade upp förra tisdagen utan röst och en täppt näsa men ingen feber så det var bara o pallra sig upp och sticka till skolan. Man kan inte mesa för mycket, en liten förkylning är väl inget att gnälla över direkt men det blev en paus från träningen i några dagar. Gick på't igen i lördags och det kändes att jag varit borta ett par dar och att man samlat på sig lite mer vätska, men nu är ordningen återställd och jag känner mig bra i kroppen så det är bara tuta och köra! Fyllde på med lite Omega-3 från Steel och BCAA från Mutant i måndags. Även EAA från Fairing i fredags. Så skåpet är påfyllt och sen var det bara att panga på med träningen igen.
 
Tränade ett pass igår på City Gym i arboga med flickvännen och kontakten i ryggen var förvånansvärt bra. Roddövningar kan man ju inget annat än att avguda! Idag körde jag framsida lår/vader + mage med Paco och det känns fortfarande i skrivande stund kan jag säga. Benpass med högreps är vansinnigt blodigt, redigt med pump ska det va!
 
Har inte uppdaterat på ett tag och det beror på att det jag var förkyld och därav inte blev någon träning. Energin lades på att försöka äta mycket mat och bli frisk! Men det finns inga ursäkter.