Sömnlösa nätter..

2014-06-18 @ 22:14:19
Träningen går som den ska, jag känner mig stark och explosiv i alla övningar. Men jag måste säga att jag sovit som en påse skit de senaste två nätterna. Alltid lagt mig i tid så jag kommer upp på morgnarna, men min kropp vägrar somna på kvällen så jag får inte riktigt den sömn jag behöver. Äsch, bättre lycka nästa gång. Anyway, kontakten finns där, pumpen kikar runt hörnet i början av passet och fokuset är på redan innan passet. Musklerna kramas åt i varje repetition och blodet strömmar igenom. Lurarna i och luvan på sen är det bara att köra. Du i din egen värld, låt ingen eller inget störa dig över huvudtaget.
 
Imorgon är det rygg med flickvännen som gäller, förhoppningsvis i alla fall. Om kroppen tillåter det då jag känt mig dålig i ett par dagar nu men sömnen har ju inte varit som den ska heller så de är bara att kriga på. En tung första övning och sen mosar vi på med lite högre reps, mer fokus på kontakt och pump.
 
Snart dags att fylla på med lite tillskott såsom BCAA, post-workout och ZMA. Har inte så mycket mer att säga eller prata om. Går lite halvsegt just nu men det kommer i sinom tid. Ska eventuellt försöka filma lite under ryggpasset imorgon och uppdatera lite mer sen. Upp och jobba imorgon så lite skönhetssömn tackar jag inte nej till.
 
(Bilden är från April 2014)

Vad är mitt mål?

2014-06-08 @ 18:56:00
Många frågar mig om vad mitt mål är med träningen och allt jag gör. För det första så tränar jag för det är mitt intresse och för att bli större och starkare. Just för att jag alltid varit den "lilla killen". För det andra så gör jag det för att må bra, för att mina leder och resten av kroppen ska hålla och orka med alla typer av dagliga utmaningar. Mitt fokus ligger fortfarande på samma mål som det gjort hittills och det är att bygga på så mycket massa som möjligt och öka i så mycket kvalitativ vikt som möjligt.
 
En del frågar om jag har tänkt tävla och ställa upp på scenen i framtiden. Innan jag ens tänker på det så ska jag upp i den vikten och formen jag tycker är mer än bra för att ha något att komma med och försöka vinna på en tävling. Istället för att tävla bara för att ha gjort det och verka tuff. Det funkar inte så, det är ungefär som att spela hockey utan skridskor. Du kan inte vinna en byggartävling utan kvalité och det är så det är, acceptera det eller skit i det. Jag ska göra det som krävs för att jag ska ta mig dit jag vill.
 
Min målvikt innan år 2014 är slut, är mellan 75kg-80kg. Jag har spikat en sak och det är att jag ska inte väga under 75kg och allt över det är bara bra. Men många tänker väl så här nu att "vadå, det är väl inte så jävla svårt?". Jag pendlar mellan 72-73kg när jag väger mig på morgnarna och för att ta mig till minst 75kg så vill jag inte bara äta upp mig till 75kg. Jag ska bygga upp mig till minst 75kg och det är ingen barnlek ska jag säga er. Att bygga muskler tar tid och det vet nog alla gymrävar där ute som har erfarenhet av det. Jag må vara tonåring och ha ett testosterone påslag som heter duga. Men för den skull så är det inte en dans på rosor, det kan jag lova. Jag vill att formen fortfarande ska vara hyfsat bra och att vikten ska stiga för så länge jag ser att formen är bra och att vikten går uppåt så vet jag att det hela tiden går framåt. När storlek och massa är mitt fokus så är det bra att hålla koll på vikten.
 
Så till nästa gång så fortsätter ni alla träna på hårt och äta bra med mat för det är precis vad jag ska göra nu!