Gymkostbutiken + axlar

2014-03-23 @ 19:39:00
En del personer såg mig igår när jag jobbade på Gymkostbutiken. Pratade med många trevliga personer och hängde med Marko i butiken och bada i kosttillskott. Nej men det kändes riktigt bra och dom är grymt trevliga. Det tackar jag verkligen min sponsor för! Att dom inte bara vill sponsra mig utan även ha mig i butiken och arbeta då och då, när det behövs och det tackar jag verkligen inte nej till! Men som sagt så kom det in ett antal folk och handlade tillskott och pratade lite. Jag la även upp en bild på Instagram igår om att vi hade öppet mellan 10-15 och att jag var i butiken och jobbade. Det kommer även att komma in en del nya grejer inom en snar framtid såsom kläder, utrustning och tillskott så ta dig lite tid att kika in där någon dag på Stora gatan 23 och rensa hyllorna. Kommer att lägga upp på både Instagram och Facebook när jag är på GKB nästa gång och jobbar. Så nästa gång jag är där, kom in och hälsa!
 
Nu till gårdagens sena pass som blev axlar/traps. Frågade min polare Anton om han ville följa med och jag fick en rejäl push av han. Med lite pepp och vrål så gick det vägen. Styrkan ökar med myrsteg men det går framåt och fokuset var verkligen på topp! Antingen denna eller nästa vecka kommer jag att försöka ge mig på mitt PB i knäböj vilket är 110kg och det var ungefär 5 månader sen så jag borde ha ökat en del. Men det visar sig och det beror det helt på hur jag känner mig i kroppen. Allt måste sitta perfekt annars går det inte. Måste äta, vila och fokusera enormt mycket för att ska gå bra.
 
 
Bilderna nedan är från i lördags och detta är lite av vad vi har inne just nu men som sagt så fyller dom på mest hela tiden och köper även in nytt och tar åt sig kundernas önskemål. Hoppas alla får en bra kommande vecka!
 
 
 

Framsteg är alltid viktigt på din resa.

2014-03-17 @ 20:39:51
Jag har nog pratat om det någon gång förut, men i alla fall så är det alltid viktigt att du håller koll på att du gör framsteg. Helst att man dokumenterar sina framsteg med jämna mellanrum beroende på vilket syfte man har för tillfället. Men för mig så försöker jag gå upp i så mycket kvalitativ muskelmassa som det bara går. Försöka att bli både större och starkare, samtidigt som jag försöker bli mer atletisk och verkligen mer flexibel i leder och muskler.
 
Dina framsteg kan du kolla genom att du till exempel mäter kroppsdelar, väger dig men ändå inte stirra dig blind på vågen, utför olika slags styrketester eller annat. Det mesta går att jämföra mot var du befann dig förut.
 
Jag tog 80kg i bänkpress i november 2013 och nu idag den 17:e mars 2014 så tog jag 90kg i bänkpress. Så alltså på 4 månader så har jag ökat 10kg. Det känns riktigt bra och nu är ett stort mål satt för detta år, 100kg innan årsskiftet. Lång tid kvar men man ska ändå inte vara för självsäker men självförtroende ska alltid finnas. Det finns bara möjligheter. Det kommer fortfarande att vara fokus på byggandet och att bli starkare i muskler och även leder så kroppen håller.
 
Bilder nedan är från dagens pass och det gick riktigt bra, det blev ett härligt tryck och jag kunde hålla fokusen genom hela passet!
 

Känslan när man hittar tillbaka!

2014-03-05 @ 19:15:00
Styrkan är på plats, trycket skjuter i nya höjder och pumpen flödar. Det känns så sjukt j*vla bra, rent ut sagt! Har inte gått så bra nu under ungefär 2 veckors tid. Har aldrig vart något fel på motivationen för den finns alltid där. Men träningspassen har inte gått som jag önskat. Men igår fick det vara nog, bestämde mig för att gå in med skalle och inte ge upp! Återigen så gäller det att ha den rätta inställningen som jag har pratat om förut.
 
Gårdagens benpass krigades igenom med Paco och det var första gången på de här 2 veckorna som allt gick riktigt bra. Allt satt som det skulle, kontakten var sinnessjukt grym och plågan av smärta kom strax därefter. Det belönas idag med att inte kunna gå som folk. Ser ut som att man ska ta sina första steg i livet. Kunde heller inte gå så bra efter passet. Mina ben var så utmattade att jag la mig på golvet flera gånger under passet. För att inte tala om knäböjen som var passets andra övning. Efter sista setet så föll jag bara fram på knä och hängde mig över ställningen, haha det kändes verkligen som att något var påväg upp. Brutalt bra pass!
 
Har även varit förbi bästa sponsorn Gymkostbutiken idag och pratat med Marko. Alltid lika trevligt att kika in där. Handlade även lite tillskott såsom protein och multivitamin som sinade hemma i skåpet. Köpte även ZMB6 och lite proteinbars. Det jag handlade finns på bild nedan. Det blev 100% Whey Protein Professional från ScitecMultivitamin Mega Daily One från Scitec och även ZMB6 från Scitec. Sedan köpte jag några proteinbars från Nutramino, riktigt goda!
 
Gå gärna in på Gymkostbutikens Facebook-sida och tryck på "Gilla-knappen"