Nya träningskläder + armpass

2014-05-24 @ 21:43:00
Armar stod på dagens pass. Iklädd i mitt nya linne från Better Bodies och nya shortsen från MAGNE workout wear.
 
Så här såg dagens pass ut:
Biceps:
2 uppvärmningsset + 3 arbetsset Stångcurls med EZ-stång
3 set Lutande hantelcurls
3 set Preacher curls i maskin
3 set Hammer curls
Triceps:
2 uppvärmningsset + 3 arbetsset Push-down med EZ-stång
3 set Smalbänk i smith
3 set Skullcrushers
3 set Frenchpress i kabel
 
Fler videos finns på min youtube-kanal.
 
 

Nu får det F****N va nog!

2014-05-22 @ 23:11:00
Dags att sluta skriva till och från och istället göra ständig uppdatering här. Men i cirka 2 veckor har jag ej kunnat tränat eller haft något att skriva om som handlar om min träning då det hände en liten grej så jag fick åka in på akuten och sy lite. Människor som känner mig vet vad som hände men jag tänker inte skriva ut något här. Nog om det.
 
Hur går det nu då? Alltså det rullar på nu i början. Dock lite halvsegt att komma tillbaka efter 2 veckor och panga på med full kraft men det håller i alla fall så jag är nöjd. Nöjd att kunna vara tillbaka och träna på som vanligt. Det är nu jag får visa mitt eget pannben och gå in med vilja och kraft att ta igen. Har varken gått upp eller ned i vikt men dock så har jag dragit på mig lite mer vätska men det är ingen stor grej. I alla fall så är jag trött på den här skiten nu och det är dags för högsta växel nu framöver och det är dags för mig själv att visa er vad jag går för.
 
Tränade rygg igår och det gick förvånansvärt bra, det känns idag kan jag säga. Imorgon står axlar på schemat, bilder kommer. Ska även handla på mig lite nya träningskläder och annat smått o gott imorgon.
 
Nu vet ni hur det ligger till för stunden och som sagt så kommer jag uppdatera mer nu. Även mer bilder från träningspassen kommer att komma upp mer, här och på Instagram så håll ögonen öppna. Nu kör vi, men först lite sömn på det här så!
 
 

Gymkostbutiken event på Köpingsyran 2014

2014-05-08 @ 16:37:00
Den 30:e maj på Stora Gatan 23 utanför Gymkostbutiken i Köping så kommer ett utav de största eventen att ta plats med live DJ, sportbilar, atleter, företag, bra erbjudanden och mycket mer lovas. Vi ska fylla hela gatan med folk! Så se till att ta med träningspolaren, familjen, släktingar, kompisarna. Alla du vill och kan helt enkelt, det kan inte bli för mycket folk! Detta kommer bli det bästa i  Jag själv kommer att finnas tillgänglig där under hela dagen tillsammans med alla team-atleter och andra sponsrade atleter. Kom dit på fredagen den 30:e maj och se vad mer som pågår där och handla suveräna produkter. Ta med ett glatt humör, hälsa, snacka lite, träffa företagen, skaffa kontakter och nätverk. Ha en bra dag, hoppas vi ses!