Nu får det F****N va nog!

2014-05-22 @ 23:11:00
Dags att sluta skriva till och från och istället göra ständig uppdatering här. Men i cirka 2 veckor har jag ej kunnat tränat eller haft något att skriva om som handlar om min träning då det hände en liten grej så jag fick åka in på akuten och sy lite. Människor som känner mig vet vad som hände men jag tänker inte skriva ut något här. Nog om det.
 
Hur går det nu då? Alltså det rullar på nu i början. Dock lite halvsegt att komma tillbaka efter 2 veckor och panga på med full kraft men det håller i alla fall så jag är nöjd. Nöjd att kunna vara tillbaka och träna på som vanligt. Det är nu jag får visa mitt eget pannben och gå in med vilja och kraft att ta igen. Har varken gått upp eller ned i vikt men dock så har jag dragit på mig lite mer vätska men det är ingen stor grej. I alla fall så är jag trött på den här skiten nu och det är dags för högsta växel nu framöver och det är dags för mig själv att visa er vad jag går för.
 
Tränade rygg igår och det gick förvånansvärt bra, det känns idag kan jag säga. Imorgon står axlar på schemat, bilder kommer. Ska även handla på mig lite nya träningskläder och annat smått o gott imorgon.
 
Nu vet ni hur det ligger till för stunden och som sagt så kommer jag uppdatera mer nu. Även mer bilder från träningspassen kommer att komma upp mer, här och på Instagram så håll ögonen öppna. Nu kör vi, men först lite sömn på det här så!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: