Ups and downs..

2014-09-30 @ 21:57:00
Det är nu du visar vem du egentligen är. Vad gör du är frågan? Har du någon jävlar anamma att visa vad fan du går för eller ger du upp och stänger av helt? Jag har en hyfsad nedåt kurva just nu, det är jag den första att erkänna. Känns riktigt förjävligt och inte är det roligt. Men jag ska fanimej stå på mina egna ben. Jag ska bevisa varenda människa att jag kan fortsätta, rakt igenom den där förbannade väggen som jag står framför. Jag ska mosa vartenda litet sandkorn i min väg.
 
Man slår i en platå lite då och då, men ta några steg bakåt och tänk på vart du är. Hur långt har du kommit? Vad har jag gjort för att komma hit? Hur ska jag göra för att ta mig ännu längre framåt? Jo, precis som jag sa, backa några steg, sen älgar du på allt vad du orkar för att mangla ner den där jävla väggen framför dig. Du måste ha inställningen och viljan att du ska klara det. Jobba med dig själv och hitta vem du är och vad du egentligen vill.
 
Som jag sa så går det inte så bra för tillfället. Jag känner mig sliten till och från, har ingen energi, får inget tryck och känner mig inte så stark för tillfället. Ena stunden mår jag så bra att jag känner mig på topp, andra stunden mår jag så skit att det känns som någon har misshandlat mig 744 gånger i den mörkaste gränden man kan hitta. Saker som jag gör för att hitta tillbaka och fortsätta framåt är att ta stöd från någon person. Be någon att hjälpa dig med dig själv. Du måste se vem du egentligen är och vad ditt mål är. Som de flesta säger så kommer ingen att göra det åt dig, men du kan få hjälp av någon. En person eller personer som får dig att må bra. Fördelen är om det är någon som står dig riktigt nära och har känt dig en längre tid som vet hur du "fungerar" och vet vad du vill.
 
Jag har min familj som jag vet finns där för mig och hjälper mig alla dagar. Sedan har jag det bästa som finns enligt mig, och det är min älskade flickvän som är mitt ständiga stöd, alla tider på dygnet året runt. En person som jag håller riktigt hårt om. Jag har hjälpt henne när hon inte har haft sina bästa dagar och just nu så lutar jag mig mot henne. Du är mer än guld värd ska du veta! Ni kan även följa hennes blogg här om hennes vardagliga liv och även om hennes träning.
 
Dags att trappa upp ett steg med maten och variera tung med lätt träning mycket mer och se om jag återhämtar mig nå bättre. Kör så det ryker alla mina vänner så hörs vi här snart igen, ha det!
 
 
 

Jag tyckte väl att det var ett tag sen

2014-09-08 @ 17:56:50
Nu var det ett bra tag sen, ungefär 2 månader. Sorry för lite halvtaskig uppdatering. Tiden går fort när man har roligt, kan man lugnt säga. Men i dagens läge så rullar livet på som vanligt och skolan är igång igen, körkortsteorin går på full rulle och träningen går till och från. Ibland lite sämre och ibland väldigt bra. Tränar inte efter något speciellt schema just nu. Lägger upp mina pass lite vartefter och vad jag känner för. Fokuserar på att passen ska vara så tunga som möjligt men att jag fortfarande känner musklerna arbeta rätt i varje övning. Bara att mosa på!
 
Kampsporten har också börjat igen och första träningen för mig gick av stapeln förra veckan i tisdags hos Dynamix Köping. Det kändes att det var 1,5 år sen jag slutade. Men känner mig starkare och inte lika underlägsen. Bara att jobba tillbaka lite av den gamla tekniken så ska det gå vägen. Riktigt kul att vara tillbaka i alla fall. Blir bara att koncentrera sig på träning denna termin så går jag efter det sen hur jag känner mig nästa termin. Vill inte kasta mig in i allt direkt utan allt tar sin tid, ingen stress.
 
Har fyllt på skåpet med kosttillskott som behövdes och även lite nytt:
Scitec Nutrition Vitamin D3
D-vitamin är ett tillskott jag använder mestadels runt vinterhalvåret och även för att de flesta av vår befolkning är undernärda av D-vitamin. D-vitamin behövs för cellernas tillväxt och nervsystemet. Det motverkar benskörhet. Vitamin D motverkar muskelsvaghet och hjärt-och kärlsjukdomar. 1 kapsel varje morgon är det enda som behövs.
 
Scitec Nutrition Mega Arginine
Jag tar Mega Arginine innan träningspassen och även på morgonen. Jag använder det innan mina träningspass för bättre pump och på morgonen för att få mer näring till musklerna. 1 kapsel innan träningspassen och även om man vill, direkt på morgonen.
 
Olimp Sports Nutrition Beta-Alanine Carno Rush
Jag använder mig utav beta-alanine för jag älskar känslan av att det sticker i huden innan träningspassen. Jag blir taggad till tusen, ett retsamt obehag ibland så man nästan blir förbannad(sarkastisk). Dels använder jag det också vid träningspass med höga reps då det höjer karnosin nivåerna och därav får du inte mjölksyra lika lätt. Olika mängd innan träningspassen beroende på vad mer som går ner, men ligger mellan 2-4g.
 
BMR Sports Nutrition Animus
Jag har införskaffat Animus igen, för att när jag först provade den så var denna pwo helt amazing. Kände mig mycket starkare och hade grym energi genom hela passet. Ingen tråkig pump heller. Så nu är den tillbaka i skåpet. Jag använder Animus oftast inför tunga pass eller dagar man inte känner sig så pigg och fräsch. Funkar perfekt!
 
Kommentera gärna om ni har frågor, HIT ME!
 
Snart dags att sparka sig iväg till gymmet, så hårt så skon nästan fastnar. För nu jävlar ska det lyftas vikter! Rygg står för dagens pass med Anton Söderberg!