Nya tider, 2015

2015-01-04 @ 19:29:28
Jisses, här gick det undan. Fyllde 18 år i slutet på november sen vart det massa firanden hit och dit. Sen kom körkortet och efter det så har livet inte varit helt stabilt. Jag vart påkörd av en bil när jag cyklade till skolan veckan efter. Sen kom julafton smygandes runt hörnet också. Det har hänt väldigt mycket på sistone känns det som. Väldigt mycket skitsnack som går men jag vet vad som är sant och inte sant, sen jag har sagt mitt. Sista tiden har varit svår och väldigt jobbig. Kommer inte gå in på något mer om det.
 
Gymmet är det enda stället just nu, där jag släpper alla tankar och bara mosar på. Många människor som själva inte upplever det förstår nog inte hur mycket det verkligen gör att få traska in där bland stål och vikter och bara känna att nu är det dags. Precis då försvann allting i ditt lilla huvud, helt borta. Det enda du har i tankarna nu är passet som du ska kriga dig igenom. Att jobba med den psykiska sidan och inte bara den fysiska är en stor del av det hela. Planeringen fram till sommaren är nästan klar och jag vet hur jag ska lägga upp min träning och kost i fortsättningen.
 
Träningen har jag krigat på med som vanligt och mina försök till utvecklas hela tiden fortsätter. Det blev dock någon vecka där i mitten på november som jag fick något i ögat. Jag gjorde ett litet uppehåll på 1 vecka. Det gick bort som läkarna sa och sen vare ba på't igen på gymmet. Dock 3kg lättare men med hårdare form. Vikten är påväg uppåt igen och jag har bra tryck på vartenda pass och jag har känt att styrka hela tiden finns där. Så det känns bra att träningens utvecklingskurva bara går uppåt just nu!
 
Träande bröst/biceps i fredags ihop med min polare jansson. Det blev ett sjujävla tryck rakt igenom hela passet. Mycket dropset vart det och lite spexat, det gillas! Så vi bestämde oss för att smälla på med rygg/triceps dagen efter. Gött mosat mannen! Imorgon är det ny vecka, nya tag och ännu fler träningspass. Ett redigt benpass imorgon ska planeras, sedan är det bara att trycka pellen i botten! Ha det bäst alla så hoppas jag vi syns inne på "slakteriet av muskelfibrer"
 
 
 
Spexat som sagt...