Nu är det dags igen!

2015-05-05 @ 17:16:00
Äntligen har jag fått tillbaks min dator då den varit trasig och inlämnad på lagning. Så nu är jag igång igen. Tidigare har jag inte haft någon motivation alls till att skriva då livet var lite upp och ner men det börjar styra upp sig och bli bra igen, förhoppningsvis. Men om vi kör en liten recap på vad som har hänt sen det senaste inlägget. City Gym har bytt lokaler, dieten började i början april/slutet på mars(kommer till det senare), kosttillskott och lite annat.
 
Till det första, gymmet där jag tränar har bytt till en lokal med dubbelt så stor yta. Mycket nytt, fräscht och som sagt VÄLDIGT stort. 1200 kvm för att vara exakt. För att komma till gymmets hemsida och kolla på lite bilder som tagits på gymmet så klicka HÄR.
 
Jag har påbörjat en diet och det är -5kg på vågen än så länge och ganska klar skillnad i spegeln. Börjar bli ådror och räfflor lite här och var just nu. Jag har inte satt något slut datum utan jag kör på över sommaren och sen i höst börjar jag bygga på igen. Förmodligen är jag då en erfarenhet rikare av att ha sett hur kroppen reagerar, energin och hur allt blir av en diet. Men jag känner mig på topp än så länge och jag hoppas på att det forsätter gå framåt som det gjort nu. Men annars så går träningen galant just nu. Förutom att jag blev magsjuk för ett tag sen och droppade några kilo men det gick tillbaka till det normala efter någon dag bara. Dock i lite blaskigare form men det styrde upp sig det med. Allergin har börjat attackera mig lite granna men jag håller mig på banan än sålänge så jag hoppas verkligen att det fortsätter på samma väg som det gör nu.
 
Köpte på mig lite och fyllde på lagret med lite aminosyror, zink och magnesium och vart lite nyfiken på en fettförbrännare då jag aldrig provat det förut så jag valde "Red Amp Stack" från Sportlab. Effekten jag känner av när jag tar det är väl att man svettas lite mer på grund av att den är termogen och höjer kroppstemperaturen men något annat särskilt är det inte än sålänge men det visar sig väl på formen som med allt annat i sommar. Köpte även ett tyngdlyftarbälte från Strength för att ha under passen för att suga in magen det där lilla extra och slimma till midjan lite. Även för att hjälpa till med hållningen under passen och vissa övningar. Aminosyrorna jag köpte är EAAnabol Xplode från Olimp Sports Nutrition. Jag köpte EEA för att jag har tröttnat på hypen med BCAA och även för att EAA innehåller de resterande aminosyrorna som BCAA inte gör. Jag köpte även samma gamla vanliga ZMB6 från Scitec Nutrition som gör att jag sover som en bebis och är betydligt piggare om dagarna som jag märker nu när jag inte haft det hemma på ett tag. Men redan efter några dagar så är man uppe på tårna igen och lika pigg som ett lit som har fått en sjujäkla sockerkick. Fyllde på med lite Omega-3 från Steel Nutrition också när jag ändå höll på för att hålla lederna i gott skick och för att knuffa på ämnesomsättningen lite.
 
Jag vet att jag inte har gjort något inlägg på ett bra tag nu. Det har gått säkert en 4-5 månader i alla fall men jag har inte haft motivation till att skriva och ibland inte ens tänkt på det. Det kommer och går lite men livet har gått lite upp och ner just nu men det är bara o bita ihop och komma igen. Men hur ser framtiden ut nu då? Jo, jag tar ju studenten nu innan sommaren och jobb är inget problem just nu för det har jag redan fått. Ska ner och skriva papper på torsdag och sen är det bara o kliva upp dagen efter studenten och dra iväg o knega och slippa parkera arslet på arbetsförmedlingen dagen efter och hoppas på att ett jobb ska dyka upp mitt framför ansiktet på en som många tror, lycka till! But that's none of my bussiness. Så framtiden kommer väl bestå av jobb och säkert någon roadtrip med polarna eller nånting. Blir nog ingen utlandsresa för mig i sommar då jag gärna inte vill åka iväg på obetald semester men det går att hitta på annat. Man kan inte göra allt! Så dieten kommer väl att fortsätta fram till sommaren och lite till sen börjar jag bygga på igen. Men något mer spektakulärt blir det nog inte. Tyvärr blir inte det här inlägget roligare än så här för er men ska försöka ta tummen ur arslet lite tidigare nästa gång och skriva snart igen. Slänger med en formbild som även ligger uppe på min instagram, ha de gött!