Gör ett nytt försök

Hej på er igen allihopa. Nu är det dags för mig att sparka igång den här krångliga sidan igen då den har strulat en del med designen men jag har äntligen fått det att fungera. Anyway, här kommer ett inlägg från den här helgen och vad som har hänt, enjoy!
 
Det som har hänt under denna långa tid utan allt bloggande är att jag tränar kampsport igen på Dynamix Köping. Jag styrketränar på City Gym som tidigare och har pendlat lite med vikten på vågen. Jobbar för fullt i veckorna som elektriker. Jag har rest runt lite i landet både på semester och en del ärenden och saker börjar gå riktigt bra nu och falla på plats. Har blivit en ganska klar förändring mot vad det var i början på detta år då allt inte gick som jag ville men thats life. Man kan inte få allt här i världen men då är det bara att bita i det sura, kämpa på och kriga vidare.
 
Jag var på Tyngre Classic 3 igår med två polare och jag måste säga det att det var lika häpnadsväckande som senast vi var där på Tyngre Classic 2. Vilken tävling alltså och vilken underhållning. Kommer att lägga upp några filmklipp här på bloggen från igår under denna flik. Kampen mellan Samir Troudi och Niro De La Rua var helt fantastisk och när man sedan får se hela gruppen på scenen som på bilden nedan visar hur fin gemenskap det är i denna sport och hur mycket dom älskar att stå på scenen. Posedownen kändes inte som en tävling, där alla gruffar och försöker stå längst fram utan detta var en show för publiken. Något utöver det vanliga och jag vart helt förvånad över hur bra dom gjorde det tillsammans, det var så kul att se! Jag måste även ge en stor eloge till Viktor Källberg som trots att han hoppade av både tävling och diet på grund av att magen strulade och det blev lite besök på sjukan så fortsatte han att kriga på i slutändan och tog sig kragen och landade på en tredje plats om han själv inte trodde. Det är storartat. Grymt jobbat av alla er som befann sig på scenen igår!
 
Sitter och sippar på en White Knight i skrivandets stund och om jag ska beskriva denna dryck för er så säger jag bara "En riktigt god dryck med spektakulärt innehåll som ingen annan dryck på marknaden har". När du tränar så rubbas din kropps vätskebalans vilket kan leda till huvudvärk och utmattning och det vill vi alla undvika ganska självklart. White Knight är perfekt för dig som tränar hårt och behöver en rejäl boost med vätskeersättning. Detta är dock inget man ersätter med vatten, det är väldigt viktigt att veta. Utan denna dryck är ett komplement som innehåller en kombination av vätska, salter och sockerarter som förbättrar kroppens upptag av vatten. White Knight är kolsyrad dryck med naturligt sötningsmedel(stevioglykosider) och naturliga aromer. En karakteristisk smaktwist av kaktus som är växtrikets eget svar på extrem torka. Med en låg sockerhalt och endast 9,5 kalorier per 100ml och helt utan färgämnen så finns det inte så mycket mer att säga än wow! Håll utkik här på bloggen och min instagram där jag snart kommer att hålla en tävling. So keep posted fellas!
 
Har inte så mycket mer att skriva ner i detta inlägg men som sagt håll ögonen öppna efter tävlingen både här och på min instagram. Ha det bäst och trubba på med träningen alla ni där ute! Som en vän brukar säga, "Make love, not warcraft".